FabriCleanse 250ml

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
FabriCleanse 250ml
FabriCleanse 250ml

FabriCleanse 250ml

Bio-Life-allergen- og støvmiddforebyggende produkter
Bio-Life International-serien inkluderer anti-allergenprodukter, insektmidler, hud- og hårpleieprodukter og hudpleieprodukter for sensitive hunder. Alle laget av naturlige ingredienser, giftfrie og veganervennlige, er Bio-Life-produktene godkjent av Allergy UK og har alle gjennomgått forsøk og testing for å bevise deres effektivitet. 

FabriCleanse™ er essensielt for personer som lider av allergiske reaksjoner på støvmidd og spiller også en viktig rolle i å redusere pollen-, mugg- og kjæledyrallergener i hjemmet. Løsningen er høykonsentrert slik at den når den blandes med vann i en standard vaskemaskin eller tepperenser fortynnes til det mest effektive nivået for vask eller rengjøring.

Basert på negativt ladede overflateaktive stoffer og naturlige essensielle oljer, fjerner den allergenene fra klesvask og tepper, de vanlige årsakene til øye-, nese-, hud- og lungeirritasjon.

Tilsett 30-50 ml FabriCleanse® til ditt vanlige vaskemiddel og vask deretter plaggene på ditt vanlige program – FabriCleanse® kan brukes ved alle temperaturer, varme eller kalde. Vi håper du finner at det raskt vil bli en del av din vanlige vaskerutine.

Du kan også bruke FabriCleanse® for å fjerne allergener fra teppene dine. Tilsett 1 ml FabriCleanse® til tepperensløsningen og rengjør som normalt. Støvsug teppet når det er tørt og gjenta hver tredje til sjette måned etter behov. 

Mer informasjon
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.