Exo Terra Terrarium Medium Tall 60x45x60cm

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Exo Terra Terrarium Medium Tall 60x45x60cm
Exo Terra Terrarium Medium Tall 60x45x60cm

Exo Terra Terrarium Medium Tall 60x45x60cm

Med Exo Terra terrarium kan du skape det perfekte hjemmet for din reptil! Med et bredt utvalg av størrelser og design, kan du enkelt finne det rette terrariet for din reptil!
Terrariene er laget av kvalitetsmaterialer og har mange funksjoner som gir din reptil et naturlig og sikkert miljø å leve i. Exo Terra terrarium er også enkel å rengjøre og vedlikeholde, slik at du kan fokusere på å gi din reptil den beste omsorgen.
Designet på terrariumene er utarbeidet av Exo Terra i sammarbeid med europeiske herpetologer. 

Størrelse Medium Tall
60 cm x 45 cm x 60cm (Bredde x dybde x høyde)

Spesifikasjoner:
- Frontvindusventilasjon 
- Doble dører for fluktfri tilgang 
- Vanntett bunn 
- Hevet bunnramme 
- Nettingdeksel i rustfritt stål 
- Låser for å hindre rømning 
- Enkelt-vri skjermdeksellås 
- Lukkbare inntak for ledninger og/eller rør 
- Utskjæring på baksiden for ledninger og/eller rør 


En spesialdesignet lås forhindrer rømning og dørene kan åpnes separat, gir enkel tilgang til vedlikehold og fôring. Toppventilasjonen i full skjerm tillater UVB og infrarød penetrering, og er fullstendig avtagbar for enkel tilgang mens du dekorerer eller rengjør. På baksiden av skjermdekselet er det 5 lukkbare lednings- eller rørinntak på begge sider for å installere Heat Wave Rocks, Fosser, sensorer osv. inne i terrariet. Bunnplaten til terrariet er hevet for å montere en substratvarmer for å varme opp en del av den utvidede bakkeoverflaten. Det ekstra høye faste frontvinduet er ideelt for tykke lag av substrater (gravende krypdyr), akvatiske deler (paludarium) eller for å montere en Exo Terra reptilhi. Den naturlige bakgrunnen er i samme farge som alle andre Exo Terra dekorasjonsartikler (vannskåler, fossefall, varmebølgesteiner osv.) og gir en ekstra klatredimensjon.

Bakgrunn inkludert:
Rock Terrarium Background fra Exo Terra er en lett å kutte bakgrunn med et utrolig naturlig utseende. Det skaper et flerdimensjonalt habitat som er ideelt for klatrende reptiler eller kan ganske enkelt brukes til å forskjønne det naturlige terrariet. Fargen og teksturen er den samme som all Exo Terra naturlig terrariumdekorasjon for å skape et perfekt harmonisert miljø, fuktig eller tørt.

Mer informasjon
Merke Exo Terra
EAN 015561226127
Abonnement Nei
Dyr Reptil
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.