Eukanuba Adult Small & Medium Breed Lamb & Rice 12kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Eukanuba Adult Small & Medium Breed Lamb & Rice 12kg
Eukanuba Adult Small & Medium Breed Lamb & Rice 12kg

Eukanuba Adult Small & Medium Breed Lamb & Rice 12kg

  • Skreddersydd fiberblanding med prebiotika (FOS), MOS og sukkerbete som bidrar til sunn fordøyelse
  • Høyt innhold av lam, en naturlig kilde til protein som bidrar til å bygge sterke muskler
  • Formen på fôrkulene og det unike DentaDefense-systemet bidrar til rene og sunne tenner
  • L-karnitin bidrar til vektkontroll
  • Naturlige kilder til omega 6 og omega 3 bidrar til sunn hud og blank pels
  • Gurkemeie: en naturlig kilde til antioksidanter

Eukanuba tørrfôr i form av fôrkuler har et høyt innhold av lam og ris. Fôret passer perfekt til voksne hunder av små og mellomstore raser. Det egner seg ekstra godt for hunder med sensitiv mage. Lammet og risen er av førsteklasses kvalitet og lette å fordøye. Den skreddersydde fiberblandingen med prebiotika og sukkerbete bidrar også til sunn fordøyelse. Kylling er en proteinkilde som sammen med lammet bidrar til sterke muskler. Eukanuba tørrfôr inneholder også L-karnitin. Det er med på å redusere kroppsfett. Hunden kan holde en optimal kroppsvekt, og det blir mindre belastning på leddene. De enestående sekskantede fôrkulene og DentaDefense tannpleiesystem bidrar til rene, sunne tenner over tid. Fôrkulene fra Eukanuba er også med på å gjøre huden sunn og pelsen blank med naturlige kilder til omega 6 og omega 3. De bidrar til at hunden mister mindre pels. Eukanuba tørrfôr er beriket med gurkemeie, en naturlig kilde til antioksidanter som styrker immunforsvaret. Fôret er 100 % fullverdig og balansert. Eukanuba har et høyt innhold av lam og ris. Det passer perfekt til voksne hunder av små og mellomstore raser som for eksempel dachshund, collie, mops og cocker spaniel.

Ingredienser: Tørket kylling og kalkun (en naturlig kilde til glukosamin (207mg/kg)), lam (14%), ris (14%), mais, sorghum, bygg, svinefett, tørket egg, fiskemel, tørket betemasse (2.6%), kylling fett, mineraler (omfatter natriumheksametafosfat 0.35%), fruktooligosakkarider (0.25%), mannanoligosaccharides (0.13%), turmeric (0.1%).

ANALYTISKE BESTANDDELER  PROSENT
Protein 25 %
Fett 15 %
Omega-6-fettsyrer 2,1 %
Omega-3-fettsyrer 0,27 %
Råaske 6,7 %
Råfiber 1,8 %
Kalsium 1,35 %
Fosfor 1,1 %

Additives: *(/kg)
Vitamins: vitamin A: 48218IU, vitamin D₃: 1600IU, vitamin C: 60mg, vitamin E: 268mg, L-karnitin 50mg, beta-carotene: 5mg. Sporstoffer: copper (II) sulphate pentahydrate (kobber): 10mg, kaliumjodid (iodine): 2mg, iron (II) sulphate monohydrate (jern): 54mg, mangansulfat-monohydrat (mangan): 31mg, sinkoksid (sink): 90mg, natriumselenitt (selen): 0.03mg.

*Tilsatte mengder ved produksjon.

Mer informasjon
Merke Eukanuba
EAN 8710255121215
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Smak Kalkun, Kylling, Lam
Produsent land Nederland
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.