Eukanuba Puppy S/M Lamb & Rice 12kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Eukanuba Puppy S/M Lamb & Rice 12kg
Eukanuba Puppy S/M Lamb & Rice 12kg

Eukanuba Puppy S/M Lamb & Rice 12kg

  • Skreddersydd fiberblanding med prebiotika (FOS), MOS og sukkerbete som bidrar til sunn fordøyelse
  • DHA bidrar til valpens læringsevne
  • Kalsium støtter utviklingen av bein
  • Formen på fôrkulene og det unike DentaDefense-systemet bidrar til rene og sunne tenner
  • Gurkemeie: en naturlig kilde til antioksidanter
  • Naturlige kilder til omega 6 og omega 3 bidrar til sunn hud og blank pels

Eukanuba tørrfôr i form av fôrkuler har et høyt innhold av lam og ris. Fôret passer perfekt til valper i vekst av små og mellomstore raser i alderen 1–12 måneder. Det egner seg ekstra godt for valper med sensitiv mage. Lammet og risen er av førsteklasses kvalitet og lette å fordøye. Den skreddersydde fiberblandingen med prebiotika og sukkerbete bidrar også til sunn fordøyelse. Kylling er en proteinkilde som sammen med lammet bidrar til sterke muskler. Eukanuba tørrfôr inneholder også L-karnitin. Det er med på å redusere kroppsfett. Valpen kan holde en optimal kroppsvekt, og det blir mindre belastning på leddene. De enestående sekskantede fôrkulene og DentaDefense tannpleiesystem bidrar til rene, sunne tenner over tid. Fôrkulene fra Eukanuba er også med på å gjøre huden sunn og pelsen blank med naturlige kilder til omega 6 og omega 3. De bidrar også til at valpen mister mindre pels. Eukanuba tørrfôr er beriket med gurkemeie, en naturlig kilde til antioksidanter som styrker immunforsvaret. Fôret er 100 % fullverdig og balansert. Eukanuba har et høyt innhold av lam og ris. Det passer perfekt til valper i vekst av små og mellomstore raser som for eksempel dachshund, collie, mops og cocker spaniel.

Dried chicken & turkey, lam (14%), ris (14%), mais, sorghum, tørket egg, fiskemel, svinefett, tørket betemasse (2.6%), chicken gravy, fiskeolje, mineraler (omfatter natriumheksametafosfat 0.35%), fruktooligosakkarider (0.25%), mannanoligosaccharides (0.13%), turmeric (0.1%), tørket ølgjær.

Næringsstoffer

Prosent

Råprotein

28%

Råolje og råfett

17%

Omega-6-fettsyrer

2.2%

Omega-3-fettsyrer

0.53%
DHA 0.18%

Råaske

6.7%

Crude fibre

1.4%

Lalsium

1.35%

Fosfor

1.05%

 

Tilsetningsstoffer:*(/kg)
Vitamins: vitamin A: 46848IU, vitamin D₃: 1554IU, vitamin C: 59mg, vitamin E: 260mg, beta-carotene: 5mg. Sporstoffer: copper (II) sulphate pentahydrate (kobber): 10mg, kaliumjodid (iodine): 1.9mg, iron (II) sulphate monohydrate (jern): 51mg, mangansulfat-monohydrat (mangan): 29mg/kg, sinkoksid (sink): 85mg.

*Tilsatte mengder ved produksjon.

Mer informasjon
Merke Eukanuba
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Valp
Reviews
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.