Dr.Clauder's Våtfôr Lam & Eple 400g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Dr.Clauder's Våtfôr Lam & Eple 400g
Dr.Clauder's Våtfôr Lam & Eple 400g

Dr.Clauder's Våtfôr Lam & Eple 400g

Det høye innholdet av rent kjøtt gir en naturlig kjøttsmak som alle hunder elsker, selv de mest kresne. Dr.Clauder's våtfôr med Lam & Eple tilhører "mobil & fit" serien som er nøye satt sammen av ingredienser som støtter en sunn beinstamme, fremmer vekst av av brusk og så videre.

Inneholder kollagen som fremmer vekst av brusk og vedlikeholder beinbygningen, støtter bekjempelsen av mangel på leddveske eller brusk. Kollagen har høy strekkfasthet og er den viktigste bestanddelen i brusk, leddbånd, sener, ben og tannben. Ett høyt innhold essensielle ingredienser som glukosamin og bruskprotein for sunne bein og ledd. 

Produsert uten kunstige tilsetningsstoffer. Kontrollert mineral og vitamininnhold som sikrer din hunds behov i en aktiv hverdag. 

Sammensetning:
96% lammekjøtt, 20% eple, 4% kollagen, 1% gelatin og fortykningsmidler, 1,7% vitaminer og mineraler, 0,3% smakstilsetning. 

Tilsetningsstoffer / kg:
Vitamin A 2000 IU / kg, vitamin D3 200 IU / kg Vitamin E (som Alphatocopherolacetat) 25 mg / kg

Mer informasjon
Merke Dr.Clauder's
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Rasestørrelse Alle
Smak Lam
Spesielle behov Allergi og intoleranse, Kresen, Kun en proteinkilde, Ledd, Uten gluten, Uten hvete, Uten korn, Uten mais, Uten potet, Uten soya
Vekt 400g
Produsent land Tyskland
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.