Dr.Clauder's Våtfôr Kalv & Grønnsaker 800 g

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Dr.Clauder's Våtfôr Kalv & Grønnsaker 800 g
Dr.Clauder's Våtfôr Kalv & Grønnsaker 800 g

Dr.Clauder's Våtfôr Kalv & Grønnsaker 800 g

Det høye innholdet av rent kjøtt gir en naturlig kjøttsmak som alle hunder elsker, selv de mest kresne. Dr.Clauder's med Kalv & grønnsaker tilhører "mobil & fit" serien som er nøye satt sammen av ingredienser som støtter en sunn beinstamme, fremmer vekst av av brusk og så videre.

Inneholder kollagen som fremmer vekst av brusk og vedlikeholder beinbygningen, støtter bekjempelsen av mangel på leddveske eller brusk. Kollagen har høy strekkfasthet og er den viktigste bestanddelen i brusk, leddbånd, sener, ben og tannben. Ett høyt innhold essensielle ingredienser som glukosamin og bruskprotein for sunne bein og ledd. 

Produsert uten kunstige tilsetningsstoffer. Kontrollert mineral og vitamininnhold som sikrer din hunds behov i en aktiv hverdag. 

Sammensetning: 96% kalveekjøtt, 10% grønnsaker, 4% kollagen, 1% gelatin og fortykningsmidler, 1,7% vitaminer og mineraler, 0,3% smakstilsetning. 

Tilsetningsstoffer / kg: Vitamin A 2000 IU / kg, vitamin D3 200 IU / kg Vitamin E (som Alphatocopherolacetat) 25 mg / kg

Mer informasjon
Merke Dr.Clauder's
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.