CSI Urine kattetoalett Spray 500ml

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
CSI Urine kattetoalett Spray 500ml
CSI Urine kattetoalett Spray 500ml

CSI Urine kattetoalett Spray 500ml

CSI Urine produktene er spesielt formulert med bioaktive enzymer for å angripe urin på molekylært nivå. Kjæledyrurin er en av de vanskeligste flekkene å håndtere, spesielt katturin, som etterlater en sterk lukt i huset. CSI URINE bruker vitenskapelig kunnskap i stedet for sterke kjemikalier for å takle de tre hovedårsakene til urinlukt.
Spesielt formulert med bioaktive enzymer for å angripe urin på molekylært nivå, CSI URINE Litter Tray Cleaner fjerner rusk, flekker og lukt fullstendig. En spray mellom rengjøringene hjelper til med å bekjempe vond lukt fra kattetoalettet.

Inneholder ingen maskerende luktfjernere. Trygg å bruke rundt alle kjæledyr.

HVERDAGSBRUK: Spray en lett over kattesanden for å kontrollere lukt mellom skiftene av sanden. Den bioenzymatiske formuleringen virker på molekylært nivå for å eliminere lukten og etterlater bare en frisk duft.
BYTTE AV SAND: 1. Fjern kattesanden og overflødig avfall fra kattetoalettet 2. Spray innsiden og utsiden av kattetoalettet rikelig. 3. Vent i 5-10 minutter. Enzymene vil fordøye urinmolekylene og løsne smuss for enkel fjerning. 4. Tørk bort alle rester av avfall med tørkepapir eller en klut. 5. Når det er helt tørt, fyll på nytt med ny kattesand.

500ml

Mer informasjon
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.