Catit Pixi Vannfontene Rustfritt stål Hvit

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Catit Pixi Vannfontene Rustfritt stål Hvit Catit Pixi Vannfontene Rustfritt stål Hvit Catit Pixi Vannfontene Rustfritt stål Hvit
Catit Pixi Vannfontene Rustfritt stål Hvit

Catit Pixi Vannfontene Rustfritt stål Hvit

Catit PIXI drikkefontene med toppdeksel i rustfritt stål. En stillegående pumpe med tre ulike moduser, med trippelvirkende filtreringer vil pus sitt vann alltid være klart og ferskt! 

- Stillegående pumpe
Catit PIXI-fontenen lager knapt en lyd. Dette er fordi fontenepumpen er smart opphengt i vannet, ikke i stand til å vibrere mot reservoaret.

- LED-bakbelyst nese og værhår gir deg beskjed når du skal tilsette mer vann.
Visste du at PIXIs nese og værhår lyser opp? Dette vannstandsvinduet formet som en kattens nese indikerer på en praktisk måte drikkefontenens status og gir et bedårende nattlys!

-Drikkefontene med trippelvirkende filtrering
Catit PIXI-drikkefontenen kommer med en trippelvirkende filterpute som kontinuerlig renser kattens drikkevann. Den filtrerer ut rusk, hjelper til med å fjerne lukt og urenheter, og myker til og med vannet ved å redusere magnesium- og kalsiumnivået. I store mengder kan disse mineralene samle seg i kjæledyrets nedre urinveier og føre til urinveissykdom, som er et vanlig helseproblem hos katter.

- Topp i rustfritt stål
Utstyrt med alle Catit PIXI drikkefontene-funksjoner, tilbyr denne modellen også en slitesterk drikkeoverflate i rustfritt stål av høy kvalitet.

- Tåler vask i oppvaskmaskin
Toppen i rustfritt stål kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen for optimal hygiene.

- Designet for optimal drikkekomfort
Katter liker ikke når de følsomme værhårene deres gjentatte ganger børster mot mat- eller vannfatet. Catit PIXI drikkefontenens topp i rustfritt stål ble gitt en bred og grunn design, noe som gjør den ideell for katter. 

- Ergonomiske drikkemuligheter som stimulerer katten din til å drikke mer.
DRIKKEVALG #1
Unikt tuttilbehør
Har du noen gang sett katten din forsøke å drikke fra springen med hodet pinlig til siden? Catit PIXI-fontenen inkluderer et tuttilbehør som lager en buet vannstrøm. Denne funksjonen gjør at katten din kan drikke komfortabelt. Tutentillegget er enkelt å sette inn og fjerne, selv mens fontenen går.

DRIKKEALTERNATIV #2
Boblende topp med bekk
Uten tuten vil vannet boble opp fra fontenereservoaret og fortsette å renne mykt ned i den store drikkeskålen foran.

DRIKKEVALG #3
Lettflytende basseng
Siden bollen holder på vann, kan katten din drikke når den vil, selv når Catit PIXI-drikkefontenen er slått av. Ved siden av bollen er det en oppsamlingssone for drypp som hjelper forvillede dråper med å strømme ned igjen.

 

Mål og vekt
Mål:  20,5 x 20,5 x 17 cm
Vek: 678 ​​g
Reservoarkapasitet: 2L 

Mer informasjon
Merke Catit
EAN 022517437209
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.