Canem Neoman Sele

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Canem Neoman Sele
Canem Neoman Sele

Canem Neoman Sele

Canem Pets sin Neoman sele er en Y-sele som er laget for å passe de ulike hundenes kroppsfasonger, med regulering rundt både hals og mage. Dette gjør det til en utmerket sele for valper, unge hunder som enda vokser, eller om du sliter å finne en behagelig sele med riktig passform. 
Laget av slitesterk nylon, men to neopren pads som sørger for fóring på de usatte områdene under magen og på ryggen. Det gjør den til en komfortabel sele å ha på, hvor partiene med neopren padding er veldig myke for maksimal komfort, og for å unngå gnagsår. 

Den er enkel å ta av og på, med to klips på stroppen rundt magen. Øverste del av spennen er laget i aluminium, som gjør den sterkere, og håndterer minusgradene bedre enn vanlige plastklips. En solid og sterk alu D-ring til å feste leiebåndet i. 

Med refleksdetaljer på alle nylon stroppene, gjør den synelig på selv mørke kvelder. Håndtak på ryggen gjør at du enkelt kan kontrollere hunden i bratt terreng, i byen med mye trafikk, forbi passeringer, inn og ut av bilen, i trappen og så videre. 
Neopren padsene er er laget med ett ekstra lag med vannavvisende stoff på, som gjør den mer værbestandig. Selen er lett, og puster. Laget med en sikker sømteknikk sørger for at selen er slitesterk og robust. 

Hvordan finne riktig størrelse? 
1. Mål hundens hals og brystomkrets. Hvordan måle bryst? Legg ett målbånd bak hundens skuldre - øverst på ryggen, og rundt brystkassen (bak frambeina) der stroppen til selen naturlig vil ligge. 
2. La det være rom til å putte to fingre i mellom selen og hunden.
3. Er du usikker på om en størrelse blir litt for liten på det ytterste, er det bedre å ta en størrelse opp, og justere selen inn. 
4. Sammenlign din hunds mål med vår størrelsetabell for å finne riktig størrelse. 

Størrelse:

Bredde på stroppene:

Halsomkrets:

Brystomkrets:

Raseeksempel:

Small

15mm

25-38cm

37-50cm

Jack russel, Shiba, Mops

Medium

20mm

35-50cm

48-66cm

Cocker spaniel, whippet, Staffordshire bullterrier

Large

25mm

45-65cm

60-85cm

Setter, grå elghund

X-Large

25mm

55-82cm

75-112cm

Labrador, Schæfer

Mer informasjon
Merke Canem
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.