Canelana Ambassadør ulldekken

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Canelana Ambassadør ulldekken Canelana Ambassadør ulldekken Canelana Ambassadør ulldekken Canelana Ambassadør ulldekken Canelana Ambassadør ulldekken Canelana Ambassadør ulldekken Dachs Canelana Ambassadør ulldekken Canelana Ambassadør ulldekken XXS Canelana Ambassadør ulldekken
Canelana Ambassadør ulldekken

Canelana Ambassadør ulldekken

Ett norsk produsert varmedekken til hund, kommer i mange forskjellige størrelser for å passe alle ulike passformer og størrelser. Laget i norsk ren, tykk merinoull. Dekkenet er varmt, behagelig og funksjonelt. Det er pustendem, er ikke vann- eller vindtett men godt egnet til dager med minus grader eller til å ha på i til eller før/etter tur og trening. Ulldekken varmer selv om den er våt, den er ikke statisk og det fester seg ikke lukt i den slik som i syntetiske dekken. 

Ambassadør ulldekken gir hundene ett varmt alternativ som også puster og er lett å bevege seg i. I front er det ribbestrikket for bedre fleksibilitet ved av- og påkledning. Det er justerbar stropp rundt magen og stramming både i halsen, og bak for best mulig passform for din hund.

Terriermodellen har åpning bak til haler som står rett opp. Dette finnes i str XS, S og M.

Finnes også i Dachs-modell i 6 størrelser: 30, 33, 36, 40, 45 og 50 cm.


Vaskeanvisning
Vaskes på ullprogram med ullvaskemiddel 30%.

Hvorfor ulldekken?
Ull har tre fantastiske egenskaper: Den varmer, isolerer og puster. Å holde hundens muskler varme både før og etter tur og trening kan virke skadeforebyggende og vil hjelpe hunden med å restituere raskere.  Hundens kropp trenger dermed ikke bruke unødig energi på å holde kroppstemperaturen oppe.

Bruk av ulldekken er ypperlig mellom slipp på jaktprøver! Ulldekken kan være nyttig for alle hunder uansett rase. Spesielt eldre hunder, hunder med skader eller artroser vil ofte ha dårligere sirkulasjon og dermed fryse lettere. Ingen liker å fryse! Ull bør være førstevalget for enhver hund på kalde og fuktige dager! Stikk gjerne hånda under dekkenet for å kjenne om hunden er kald eller varm.

Finn riktig størrelse til din hund! 

Dekkenet er målt fra strammingen i halsen til midt på innsnittet bak (eller til innsvinget for halen på terrier-modellen). Strammingen i halsen kommer omtrent mellom skulderbladene på hunden, litt foran hvis du strammer opp dekkenet i halsen, og halerot bør være omtrent midt på innsnittet for at det skal være langt nok til å legge seg ned over hoftene. Mål derfor hunden mellom strekene i illustrasjonen ovenfor.

NB – Ambassadør, Lana, Aurora, Frost og Thermo er klippet etter samme mål. Thermo virker trangere og litt mindre enn Ambassadør og de andre i samme størrelse fordi det fyller mer med softshell utenpå og tykk ull inni. Det er derfor mulig at hunden bør ha en størrelse mindre i Ambassadør og f.eks. Lana enn den har i Thermo.

Slik tar du på dekkenet: 1) tre over hodet, 2) stram passelig i halsen, 3) fest delen som går ned under brystet og over ryggen, 4) fest delen som går mellom forbeina og juster eventuelt strikken, 5) stram bak slik at dekkenet legger seg ned over lår og bakpart.

Størrelse Rygglengde cm
5xs 20
4xs 22,5
3xs 25
2xs 27
XS 31
S 35
S/M 40
M 45
M/L 48
L 58
XL 64 cm 64
XL 69 cm 69
2XL 73
XS terrier 31
S terrier 35
M terrier  45
Dachs 30 cm 30
Dachs 33 cm 33
Dachs 36 cm 36
Dachs 40 cm 40
Dachs 45 cm 45
Dachs 50 cm 50

XS terrier 31cm (Jack russel)
M 45cm (eks Whippet)
L 58cm (eks pointer)
XL 64cm (schæfer)
2XL 73cm (Ridgeback)


Mer informasjon
Merke Canelana
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.