Bellylabs Drektighetstest For Hunder

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Bellylabs Drektighetstest For Hunder Bellylabs Drektighetstest For Hunder Bellylabs Drektighetstest For Hunder Bellylabs Drektighetstest For Hunder Bellylabs Drektighetstest For Hunder Bellylabs Pregnancy Test For Dogs
Bellylabs Drektighetstest For Hunder

Bellylabs Drektighetstest For Hunder

Rask, enkel, sikker og pålitelig test for hjemmebruk!

Hva er testen for?
Bellylabs Dog Graviditetstest er den første raske graviditetstesten noensinne for tidlig oppdagelse av hunder for hjemmebruk. Testen har til hensikt å fastslå drektighet hos en tispe samt å skille mellom pseudodrektighet og en reell drektighet. Testen måler relaxinhormon som er en pålitelig indikasjon på hundegraviditet. For best nøyaktighet anbefaler vi å teste etter at 28 dager har gått fra eggløsning. Det er ingen skade i å teste tidligere, men det er kanskje ikke nok hormon for en pålitelig påvisning ennå. Selv om det er praktisk talt ingen falske positiver.

Testsettet inneholder alt utstyr som trengs for å utføre testen hjemme. Rask, trygg og stressfri, få resultater etter 10 minutter.

Hvordan utføre testen
1.Snap
Bruk lansetten som følger med for å knipse hundens leppe for å få en liten dråpe blod. Lansen er engangsbruk, og kan kun avfyres én gang.
2. Samle
Saml prøven til prøvepinnen til den er helt blodrød og ikke lenger vil absorbere flere prøver. Dette er viktig.
3. Slipp og lukk
Tøm alt innholdet i flasken til bufferrøret. Slipp vattpinnen ned i bufferrøret og virvl den rundt 3-5 ganger for å frigjøre prøven, og knekk enden av vattpinnen inn i røret.
4. Slipp og les
Snu røret opp ned, åpne den mindre bunnhetten og slipp 2 dråper av prøvevæsken inn i testkassettens prøvehull. Still inn en timer på 10 minutter og resultatet er klart!

Testsettet inkluderer:
● Instruksjonshefte (på 8 språk)
● 2 sikkerhetslansetter for engangsbruk
● Prøvepinne
● Bufferflaske
● Bufferrør
● Testkassett (folieemballasje)
● Testpakken har en utskjæring for å holde bufferrøret

Testsettet inneholder alt utstyr som trengs for å utføre testen hjemme. Buffervæske kommer nå på flaske. Det kan se ut som veldig lite, men det er en tilstrekkelig mengde og kalibrert til prøvemengden. Tøm alt innholdet i flasken til bufferrøret.

Ingen fagkunnskap eller ekstra utstyr nødvendig. Testen har lang holdbarhet; Kjøp nå, bruk når du trenger! Best før-datoen er alltid 18 måneder fra produksjon. Vi har ikke store oppbevaringsrom, så du kan alltid forvente måneders bruk.

Les bruksanvisningen. Instruksjonene er tilgjengelige på engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, svensk, norsk og finsk.

Produktet er basert på Bellylabs egen forskning, antistoffer og teknologi. Det er en PATENTVENDT.
Produksjon i Finland Europa ved CE, ISO 13485:2016 & EC-sertifisert fabrikk.

Mer informasjon
EAN 6429830110606
Abonnement Nei
Dyr Hund
Spesielle behov Drektighet
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.