Arcadia Earth Pro RevitaliseD3

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Arcadia Earth Pro RevitaliseD3 The ULTIMATE Vitamin Supplement for Reptiles. EarthPro-ReVitaliseD3
Arcadia Earth Pro RevitaliseD3

Arcadia Earth Pro RevitaliseD3

Arcadia Reptile EarthPro-RevitaliseD3 er resultatet av mange års forskning og utvikling og gir essensielle mineraler og vitaminer på en ny og veldig effektiv måte til din reptil.

Ved å samarbeide med veterinærer, dyreparker og reptilpleieeksperter over hele verden har Arcadia utviklet et helt nytt ultrafint pulver som kan brukes til å fylle opp nivåene av forhåndsdannede vitamin A, D3 og E.

EarthPro-ReVitaliseD3 gir den beste balansen mellom naturlige jordmineraler, aminosyrer, fullspektrum karotenoider, B-vitaminer og biepollen, akkurat som du forventer av et Arcadia Reptile EarthPro-produkt.

EarthPro-ReVitaliseD3 har blitt utviklet for å være trygg og enkel å bruke, og reduserer risikoen for for mye vitamin A og D3.

ReVitaliseD3 er formulert for å etterligne nivåene av preformet A, D3 og E som finnes i et lite pattedyr. Mange reptiler har stort utbytte av å finne og konsumere odde virveldyr eller egg. Dette er trygg, naturlig og gunstig fôring, EarthPro-RevitaliseD3 forsøker å replikere dette.

Oppbevares på et kjølig, tørt sted med boksen godt lukket.

Laget i Storbritannia.

Fôringsinstruksjoner:
EarthPro-ReVitaliseD3 er utviklet som et trygt og effektivt, mer naturlig alternativ for fullspektrum vitaminer og mineraler.

Den kan brukes i EarthPro-fôringsprogrammet eller brukes en gang i hver 4-8 mating, avhengig av artenes behov og riktig bruk av UV-B-belysning.

Vanligvis tilsettes 1 g til levende eller fersk mat. 

Ingredienser:
Kalksteinsmel (52,5%), Mineral Clay (23%), Proteinpulver (vegetabilsk) (8,7%) Magnesiumkarbonat (8%), Forblanding av flere vitaminer (5%), Gulrotpulver (1,5%), Dunaliella salina ( 0,9%), vitamin B forblanding (0,4%), Bi pollen (0,25%).

Næringsinformasjon:

8% protein, <1% råfiber, <0,80% råoljer og fett, 1% råaske, <5% fuktighet.

Mer informasjon
Merke Arcadia
Abonnement Nei
Dyr Reptil
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.