Aquael Vifte Mini Pluss

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Aquael Vifte Mini Pluss Aquael Vifte Mini Pluss Aquael Vifte Mini Pluss Aquael Vifte Mini Pluss Aquael Vifte Mini Pluss Aquael Vifte Mini Pluss Aquael Vifte Mini Pluss
Aquael Vifte Mini Pluss

Aquael Vifte Mini Pluss

Aquael Vifte Mini Pluss er et innvendig filter, designet for å rense og lufte vann i akvarier. Avhengig av modellen vil den være perfekt for akvarier med de minste kapasitetene, selv under 30 liter, samt i større tanker, opptil 250 liter.

Takket være en riktig valgt svamp, plassert på en perforert stilk, er vifte-filteret motstandsdyktig mot smuss og krever ikke hyppig rengjøring. Den beskyttende plastbeholderen holder på grovere urenheter, noe som garanterer effektiv filtrering av akvarievann over lengre tid.

Det interne filteret til akvariet er enkelt å installere og betjene. Et spesialdesignet kammer for filtermedier beskytter mot at vann renner fra filteret inn i akvariet ved vannskift, samt ved fjerning av filteret fra akvariet, f.eks. for å vaske en svamp.

Det forseglede rotorkammeret garanterer stillegående drift og høy effektivitet med lavt energiforbruk.

Praktisk og enestående funksjonalitet i lignende enheter er justering av ytelse uten å måtte stikke hendene i vannet. Dette er muliggjort av en kuppel med en ergonomisk knott som kan plasseres over vannoverflaten.

Retningen på vannutløpet kan justeres innenfor 75°.

Mer informasjon
Merke AquaEL
EAN 5905546030687
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.