Aquael Leddy Slim 10W Plant White 2.0

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Aquael Leddy Slim 10W Plant White 2.0 Aquael Leddy Slim 10W Plant White 2.0 Aquael Leddy Slim 10W Plant White 2.0 Aquael Leddy Slim 10W Plant White 2.0
Aquael Leddy Slim 10W Plant White 2.0

Aquael Leddy Slim 10W Plant White 2.0

Aquael Leddy Slim 10W Plant White 2.0-lampe er designet for å belyse ferskvannsåpne akvarier med en lengde fra 7,9 til 50 tommer. LED-lyset passer perfekt til behovene til akvarieplanter og støtter deres vekst. Lyset monteres på kanten av akvariet, og kan enkelt tilpasset ulike størrelser. Se tabell lengre ned for oversikt. Aquael Leddy Slim 10W kommer kun i fargen hvit.

Aquael Leddy Slim-lampene er tilgjengelige i fire forskjellige versjoner: Sunny (fargetemperatur på 6500 K) og Plant (9000 K). Versjonene er designet for ferskvannsakvarier, inkludert planteakvarier, mens Marine (fargetemperatur på 10000 K) og Actinc ( 20000 K) versjoner er designet for marine akvarier. Versjonene inkluderer modeller designet for tanker som er 20 til 120 cm lange (Leddy Slim 5W, Leddy Slim 10W, Leddy Slim 32W, Leddy Slim 36W). Takket være bruken av lysemitterende dioder, krever ikke disse lampene hyppig utskifting og bruker halvparten så mye energi som vanlige lysrør.

Den futuristiske formen på Aquael Leddy Slim og moteriktige farger, gjør at lampen smelter perfekt sammen med moderne akvarietanker og ser flott ut i ethvert interiør. I tillegg er den universell - skyvebraketter gjør at den kan installeres også på ikke-standard tanker. Den kan også henges over akvariet til taket eller en spesiell ramme ved hjelp av tilbehørssettet LEDDY SLIM HANGER.

Åpne akvarier og deres belysning

Åpne akvarier er et flott alternativ for folk som leter etter moderne og designerløsninger for akvarister. Takket være dets naturlige utseende kan et åpent akvarium bli et attraktivt element i interiørdesign og tiltrekke gjestenes oppmerksomhet. Det sikrer også bedre luftfuktighet i rommet, noe som er spesielt gunstig for personer som lider av luftveissykdommer.

Åpne akvarier er akvariumstanker uten belysningsdeksel. I deres tilfelle brukes belysning montert på bjelker eller pendellamper. Lamper for montering på sidekantene eller på bakveggen av tanken brukes også ofte. Sistnevnte er dedikert til tanker med mindre kapasitet, "nano"-typen.

Hvorfor lyser vi opp akvariet?

Det er vanligvis to grunner. Først av alt er tanken fin, det vil si at den ser naturlig ut. Lyset skal få fiskene og plantene til å ha vakre, passende farger for en gitt art, og helheten vil være en utvilsom dekorasjon av rommet. Det andre målet er like viktig – de aller fleste akvarister ønsker å ha sunne, velvoksende planter i akvariet. Og planter trenger lys for å vokse i 10-12 timer om dagen, som er "drivkraften" til fotosyntesen - en naturlig prosess som et resultat av at de transformerer uorganiske forbindelser til organiske stoffer som er nødvendige for livet deres. Derfor er riktig valgt lys for å garantere at akvariet vil se pent ut og at plantene vil vokse godt i det.

Hvor mye lys i akvariet?

Hvor mye lys krever akvariet? Det kommer an på hvilke plantearter vi skal dyrke i den. Når det gjelder lyskrav, kan de deles inn i tre grupper:

Gruppe I – skyggebærende arter, f.eks. «pelia», moser, bevinget mikrozorium, skrudykker, noen kompakt (f.eks. aponogetonolist, Wendts kompakt, Backett's warbler, malaysanger), anubias.

Gruppe II – moderat fotofile arter, f.eks. sfærisk kvist, vanntintland, rhododendron, tigerlotus, ludwigie, bredbladet vodka, treblomstret vodka, breiflabb, bredbladet pilspiss, argentinsk myr, kjempedykker, kompakt, limnofiler, småbladet bacopa, thailandsk krina, poniko Japansk glans, sverdfisk.

Gruppe III – definitivt fotofile arter, f.eks. cabomber, "glossostigma", hemiantus.

Vanligvis brukes konvertering av lysstyrke per liter akvarium. Det er konvensjonelt antatt at ved LED-lamper for dyrking av skyggeplanter, min. 0,15-0,2 W for hver liter vann. Moderat krevende planter trenger 0,25-0,4 W / 0,26 US gal, og de definitivt fotofile til og med 0,5-0,7 W /0,26 US gal.

"Dagen" i akvariet kan falle på nesten hvilken som helst del av dagen. Hvis tanken står langt fra vinduene og kun er opplyst av kunstig lys, kan timene med å slå av og på belysningen være praktisktalt alle. Det er best å ganske enkelt tilpasse dem til våre preferanser og timene når vi vanligvis er til stede i leiligheten (f.eks. "daggry" kl. 15.00 og "skumring" kl. 01.00). Vi kan deretter nyte skjønnheten i vår egen "del av undervannsverdenen" etter eget ønske.

Mer informasjon
Merke AquaEL
EAN 5905546330411
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.