Aquael H.E.L.P. advanced soil original 8 l

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Aquael H.E.L.P. advanced soil original 8 l
Aquael H.E.L.P. advanced soil original 8 l

Aquael H.E.L.P. advanced soil original 8 l

H.E.L.P.-akvariesubstratene som tilbys av Aquael er godt kjent og er blitt testet av erfarne akvarister fra Japan og mange andre land rundt om i verden. Oppskriften deres ble laget på grunnlag av mange års forskning og utmerket kunnskap om behovene til organismer dyrket i akvarier.

Den unike oppskriften i H.E.L.P. akvariesubstrater. Består av avansert jord i stedet for tradisjonell sand eller grus. Det muliggjør for en rask modning av tanken, stabilisering av vannforhold på et ideelt nivå og er utmerket for planter, reker og akvariefisk.

Hvordan fungerer det? 

Substratet påvirker aktivt parametrene til akvarievannet, og det tilpasses behovene til vannlevende organismer. Senker raskt pH og KH-nivåer, og skaper et naturlig vannmiljø. Den absorberer giftige stoffer og hjelper til med å holde vannet krystallklart. Substratet inneholder svært store mengder næringsstoffer som gradvis blir frigjorte. Det sikrer utmerket vekst av planter som trekker mineraler fra substratet. Den porøse strukturen til substratet gjør det til et utmerket habitat for gunstige filterbakterier som eliminerer nitrogenforbindelser fra vann og forbedrer kvaliteten. Den mørke fargen på underlaget gir et dekorativt utseende av tanken. 

Subsratet består av svarte granuler med en diameter på 1 til 4 mm, laget kun av naturlige, organiske ingredienser.

H.E.L.P.-substrat ADVANCED SOIL ORIGINAL 8 l er tilstrekkelig for å arrangere en tank med en bunnflate på 60x30 cm.

Mer informasjon
Merke AquaEL
EAN 4560191492009
Abonnement Nei
Dyr Fisk
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.