Appetitt Cat Senior 2,5 kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Appetitt Cat Senior 2,5 kg
Appetitt Cat Senior 2,5 kg

Appetitt Cat Senior 2,5 kg

Energi- og næringsinnholdet i Appetitt Senior er tilpasset og balansert etter aldrende katters behov. Aldring hos katter varierer, og overgangen til et seniorfôr må vurderes individuelt for hver katt. Dette tørrfôret har et moderat proteininnhold som kan redusere faren for proteinoverskudd hos katten, og dermed fordøyelsesforstyrrelser og unødig belastning på nyrer og urinveier. Fôret inneholder ingen kornråvarer med unntak av ris og har og har et høyt innhold av hydrolyserte råvarer. Det gir  et lavt innhold av råvarer som kan føre til fôrintoleranse og allergier.

- Appetitt Senior inneholder karnitin for energi og fettmetabolisme og redusert fare for overvekt.
- Naturlig glukosamin og kondroitin fra laks og kylling for ledd og beinhelse.
- Appetitt Senior inneholder antarktisk krill som tilfører katten de livsviktige omega-3 fettsyrer som EPA og DHA som fosfolipider. Dette, sammen med et ideelt forhold mellom omega-3/ omega-6  fettsyrer, og et høyt innhold av vitamin E og med rosmarin, for kattens ledd, hud, pels og generelle helse.
- Frukto-oligosakkarider (FOS) fra betefiber for kattens mage- og tarmhelse.
- Inneholder  betaglukaner fra gjær for kattens generelle helse.
- Appetitt Cat Senior kattemat kan også gis til kastrerte og steriliserte katter.

Sammensetning: 

Tørket animalsk protein av kylling, ris, stivelse fra erter, hydrolysert animalsk protein av kylling, animalsk fett av kylling, stivelse fra potet, tørket krill (Euphausia superba), hydrolysert marint protein av laks, tørket marint protein av hel fisk, lignincellulose, tørket sukkerbetemasse, fiskeolje, frukto-oligosakkarider, inaktivert gjær (Saccharomyces cerevisiae) Bio-Mos ®, L-karnitin, natriumklorid, L-taurin, tørket Raudåte (Calanus finmarcicus) – kilde for glukosamin, kaliumkarbonat, betaglukaner fra gjær. 

Mer informasjon
Merke Appetitt
EAN 7050421015056
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Senior
Rasestørrelse Alle
Spesielle behov Ledd, Overvekt og vektkontroll
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.