4Pets Easy Steps Hunderampe

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
4Pets Easy Steps Hunderampe 4Pets Easy Steps Hunderampe 4Pets Easy Steps Hunderampe 4Pets Easy Steps Hunderampe 4Pets Easy Steps Hunderampe 4Pets Easy Steps Hunderampe
4Pets Easy Steps Hunderampe

4Pets Easy Steps Hunderampe

Å la den firbeinte komme seg enkelt inn og ut av bilen er gjort praktisk og uanstrengt med denne høykvalitets teleskoprampen fra 4pets.
EasySteps lar deg beskytte ikke bare hundens ledd og helse, men også din egen rygg siden du ikke lenger trenger å anstrenge deg for å løfte hunden inn og ut av bilen. Kan brukes til alle hunder som har problemer med å hoppe inn og ut av bagasjerommet selv, om det er valper med sensitive ledd, eldre hunder som er stive eller har plager, små hunder som ikke greier å hoppe selv, eller hunder med problemer med rygg, ledd eller muskulatur. Grunnen til å ha behov for en rampe kan være mange! 


✓ TÜV-testet og lastbar opp til 100 kg
✓Skånsom for sensitiv ledd og muskler - forsiktig inn- og utstigning av bilburet
✓ Lett, kompakt og robust
✓ Betjenes med én hånd

Sklisikker og stabil:
På grunn av sin høyteknologiske struktur, lånt fra brobyggingsteknologi, kan EasySteps hunderampe bære en vekt på opptil 100 kg (220 lbs) til tross for dens lette konstruksjon. Og med sine sklisikre benmotiv-puter og rillede overflate med høy grep gir den et trygt fotfeste for hunden din i all slags vær

Teleskopisk design
3-dobbelt teleskop, kun én hånd nødvendig. EasySteps-hunderampen glir pent og kompakt sammen til en størrelse som er liten nok til å passe i ethvert bagasjerom. Det er så enkelt at det kan gjøres med bare én hånd, så den andre hånden forblir fri til å holde hunden din. En annen unik teknisk funksjon er det integrerte glidebremsekontrollsystemet.

Høy kvalitet med anti-skli gummiføtter. EasySteps hunderampe er laget av materialer av høy kvalitet. Alle deler er værbestandige, ekstremt holdbare og resirkulerbare. Hunderampen kan enkelt rengjøres med høytrykkspyler eller hageslange. Dessuten sier det seg selv at alle komponenter som brukes er fri for giftige stoffer.

LxBxH: 160 x 40 cm (68 cm sammenlagt)

Mer informasjon
Merke 4pets
EAN 7612917076998
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.